Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/kharya/public_html/index.php:3) in /home/kharya/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/kharya/public_html/index.php:3) in /home/kharya/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kharya/public_html/index.php:3) in /home/kharya/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 426
Donatie - Kinderhuis Aryadewaker

Default teaser

Donatie

De rol van de donateur

Om het kinderhuis draaiende te kunnen houden hebben we u, als donateur, hard nodig.

Mede door donaties kan het kinderhuis zich onderhiuden en financieren. De kinderen die er wonen kunnen we op deze manier verzorgen, opvoeden,onderdak bieden en ondersteunen bij hun ontwikkeling.

 

U bent als donateur vrij om te doneren wat u wilt. Dit kan onder andere een maaltijd zijn, maar u kun took speelgoed of schoolmaterialen doneren om de kinderen en het kinderhuis tegemoet te komen. Daarnaast is een fianciele donatie of een activiteit voor de kinderen ook van harte welkom. Bij het kopje ‘ Donatiemogelijkheden’ vindt u infromatie over wat en wanneer ere en donatie geschonken kan worden. Vraag de coordinatoren om meer informative over middelen en material die nodig zijn, zodat ook ons magazijn aangevuld kan worden.

 

Donatiemogelijkheden

Wat kan en mage r gedoneerd worden?

 

Maharshi Dayanand Kinderhuis van Arya Dewaker is erg blij met donaties. Mede door donaties is de organisatie in staat het kinderhuis draaiende te houden. Om donaties zo goed mogelijk te organiseren en de behoeften van het kinderhuis tegemoet te komen is het verstandig om uw donatie te besprekn met de coordinatoren van het kinderhuis. Zo zijn e rook bepaalde middelen/materialen die altijd harte welkom zijn:

Groenten

Fruit

Soyabrokken en tahoe

Schoonmaakmiddelen

 

Daarnaast is het goed voor u om te weten dat het kinderhuis vegetarisch te werk gaat. Dit houdt in dat er geen vlees,kip,vis en ei gedoneerd hoeft te worden.

 

Wanneer kan er gedoneerd worden?

Maaltijddonaties kunnen geschonken worden op maandag t/m zondag om:

13:00 Maaltijd

15:00 Tussendoortje

18:00 Maaltijd

 

Wat we u als laatste over de donatiemogelijkheden willen laten weten,is dat we ook erg blij zijn met donaties in de vorm van een financiele bijdrage of een activiteit voor de kinderen. Wanneer u dit van plan bent, is het verstandig uw financiele donatie of activiteit te bespreken met de coordnatoren van het kinderhuis. Financiele donaties dienen altijd op kantoor afgegeven te worden vanwege een kwitantie die door u gemaakt wordt.

 

 

Contact

 

Adres:

Kafiluddistraat 1

Paramaribo

Suriname

 

Telefoon – en faxnummer

597-401252

 

Emailadres:

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Openingstijden kantoor:

Maandag t/m vrijdag 0:8.00 tot 17:00

Zaterdag e zondag : gesloten

 

Maaltijddonaties kunnen geschonken worden op maandag t/m zondag om:

13:00 Maaltijd

15:00 Tussendoortje

18:00 Maaltijd

 

Financiele donaties worden altijd afgegeven op kantoor, bij een van de twee coordonatoren. Na afgifte ontvangt u een kwitantie.

 

Rekeningnummers:

Hakrinbank N.V.

20.568.07.43 SRD Stichting

26.695.71.45 Euro

26.69.625.72 ( US $)

 

T.n.v Stichting Maharshi Dayanand Kinderhuis.